Visszatért abba a boltba Dwayne Johnson, ahonnan tiniként több hónapon keresztül lopott: így tette jóvá a bűneit

kárpótlás csoki Dwayne Johnson lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
14 éves korában Dwayne Johnson annyira le volt égve, hogy közel egy éven keresztül minden nap lopott a konditerembe menet a közeli szupermarketből egy csokit. Nemrég visszatért a boltba, hogy jóvá tegye kamaszkori bűneit.

Dwayne Johnson szegény körülmények között nevelkedett, 14 éves korában arra sem volt pénze, hogy egy csokit vegyen magának a szupermarketben. Pénz hiányában több hónapon keresztül lopott édességet a konditerembe menet az egyik boltból. Évekkel később most visszatért Hawaii-ra, abba a boltba, ahonnan 14 éves korában rendszeresen Snickerst lopott.

"Pokolian le voltam égve, ezért 14 éves koromban a konditerembe menet majdnem egy éven át minden nap elloptam a 7-11 szupermarketből egy nagy Snickerst"

- írta Dwayne bejegyzésében.

Mint kiderült, az üzletben mindig ugyanaz volt az eladó, aki tisztában volt vele, hogy a fiú lop tőle, de mivel tudta, hogy mennyire szegények, ezért sosem buktatta le Johnsont.

A színész elmondta, hogy évek óta gyötri a bűntudat kamaszkori bűnei miatt, ezért most, hogy Hawaii-ra látogatott, bement abba a bizonyos szupermarketbe, és megvette az ott található összes Snickerst. Azonban, hogy emelje a tétet, kifizette az összes ott tartózkodó bevásárlását is.

"Ez a legkevesebb, amit tehetek. Nem változtathatjuk meg a múltat és néhány hülyeséget, amit esetleg elkövettünk, de néha-néha hozzátehetünk egy kicsit a helyzethez, és talán egy nagy mosolyt csalhatunk néhány idegen arcára"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.