Eltűnt George Michael 47 milliárd forintnyi hagyatéka - a családnak fogalma nincs, hol van a pénz

Forrás: Getty Images/Dave M. Benett -
örökség halál testvér család George Michael hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 53 évesen elhunyt világsztár 47 milliárd forintnyi vagyont hagyott örököseire. A hagyaték nagy része a két húgára, Melanie és Yioda Panayiotoura szállt, egy kisebb összeget pedig a család többi tagjára hagyott. Ám Melanie halála után derült ki, hogy az örökség nagy része már nincs meg. 

Melanie, aki fodrász volt, 59 éves korában, diabéteszes kómában halt meg 2019 karácsonyán – pontosan három évvel bátyja, George Michael után. A most 63 éves Yioda néhai bátyjuk kúriájában találta meg az örökséget az észak-londoni Highgate-ben.

George Michael Forrás: Getty Images/Dave M. Benett

A múlt héten zárult le a hivatalos hagyatéki eljárás, melynek alapján kiderült, hogy a hatalmas örökségből Melanie már csak 3 milliárd forintnyi vagyont hagyott hátra.

A jelenleg anyai gondokkal küzdő Yioda hasonlóan nagy örökségrésze sincs már meg. A családnak fogalma nincs, hova tűnhetett a hatalmas vagyon - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.