Ezért halt meg a Power Rangers sztárja - felesége beszélt az elhuny sztár halálának körülményeiről

Forrás: Getty Images via AFP/2017 Getty Images/Daniel Zuchnik -
gyász Power Rangers Jason David Frank Tammie Frank
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A november 20-án elhunyt Power Rangers sztár 49 éves volt. Noha akkor hivatalosan még nem közölték a halál okát, Jason felesége, Tammie Frank úgy véli, több sajtóorgánum korán vont le következtetéseket és írt arról, hogy a színész öngyilkos lett, ráadásul helytelen feltételezéseket tettek az ő és a férje kapcsolatáról. 

Tammie kizárólag a People-nek beszélt a család nevében, azt remélve, hogy Jason utolsó éjszakájáról mesélve segít más, hasonló mentális problémákkal küzdő embereknek.

"A nevem Tammie Frank, a férjem pedig Jason David Frank volt, aki tragikus körülmények között, öngyilkosság következtében vesztette el az életét a múlt héten. Bár Jason ismert ember volt, teljesen normális életet éltünk, hullámvölgyekkel, akárcsak bárki más. Hihetetlenül megdöbbentett és elszomorított, hogy a média hogy szőtt történeteket családunk tragédiájából. Jason halála óta zaklatnak az interneten, és már nem bírom nézni, ahogy rontják a férjem jó hírét" - mondta el az elkeseredett asszony.

Jason David Frank Forrás: Getty Images via AFP/2017 Getty Images/Daniel Zuchnik

Tammie felidézte, mi történt november 19-én este:

"Eredetileg azt terveztük, hogy elválunk; ez a rész igaz. Ez azonban csak egy része a történetnek. Az a rész, amit nem mondtunk el, az az, hogy halála napján döntöttünk úgy, hogy mégsem válunk el, együtt folytatjuk tovább. 19 éves házasságunk alatt voltak hullámvölgyeink és sok problémánk, de az idei különösen nehéz év volt számunkra."

A színész felesége arról is mesélt, hogy lánya, akit Jason sajátjaként nevelt fel, egy évvel korábban halt meg, a színész talált rá, és ez rányomta a bélyegét a házasságukra. El akartak válni, de Jason halála előtt 6 héttel egy barátjuk hatására rájöttek, hogy még mindig szeretik egymást, és az együttmaradás mellett döntöttek. A békülési folyamat része volt az este, amit szórakozással töltöttek, hogy utána egy szálloda két külön szobájában térjenek nyugovóra. A külön szobára a feleség elmondáa szerint a színész horkolása miatt volt szükség.

Hogy ki hívta a férje földszinti szobájába a rendőrséget, nem tudja, őt a rendőrök vitték le és mondták el neki, hogy Jason öngyilkos lett.

Nyilatkozatát befejezve Tammie annyit kér: "Hagyják abba a feltételezéseket, és hagyják békésen gyászolni a családomat".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.