A 31 éves szépséget egyre-másra érik a kemény kritikák: sokan abba is képesek voltak belekötni, hogy egy hófehér Porschét kapott kedvesétől, G.w.M-től, most pedig a szelfijei valódiságát vonták kétségbe.

Edina a minap egy Instagramos sminkes videóban tűnt fel, melyen az előtte-utána állapot is megtekinthető. A hőbörgők persze rögtön FaceAppot kiáltottak, amikor megpillantották a szépségkirálynő tökéletes bőrét, ám ő állította: nem használt digitális korrekciót.

Egy jó fény és jó beállás bizony csodákra képes, de én inkább Betti kezére mondom azt, hogy csoda, amit művel.Kb. 10 éve sminkel, jobban ismeri az arcomat, mint én magam. Van, aki kommentben, van, aki üzenetben írta meg, hogy az összes fotómon FaceApp van. Az állítás hamis. (...)

Mindig az volt az egyik fő küldetésem, hogy erősítsem a követőimet, hogy több önbizalmuk legyen. Szerintem többször mutattam a természetes, smink nélküli arcomat, mint azt, ami tip-top. Pont azért, hogy a valóságot mutassam" – idézte a Blikk Edinát, aki kiemelte: azzal sincs baj, ha valaki úgy érzi jól magát, hogy filtereket használ a közösségi médiában.