Szorcsik Viki megtörte a csendet: továbbra is az intenzív osztályon van az édesanyja

édesanya agyvérzés kórház Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szorcsik Viki édesanyja múlt pénteken kapott agyvérzést, mivel nagyon megviselték őt az elmúlt időszak eseményei. 

Szorcsik Viki édesanyja annyi bántó kommentet olvasott a lányáról az interneten, hogy múlt pénteken rosszul lett. Vikit az édesapja értesítette, azzal hívta fel, azonnal üljön autóba, mert édesanyja élet-halál között van.

A színésznő most minden energiáját a családjára szeretné fordítani, de a Blikknek elárulta, milyen állapotban van jelenleg az édesanyja.

Szorcsik Viki Forrás: TV2

"Annyit elárulhatok, hogy anyu már jobban van. Még mindig az intenzív osztályon kezelik, és ez így is lesz addig, amíg a vérömleny a fejében fel nem szívódik teljesen. A végtagjait mozgatja és beszélni is tud, minden nap látogatom. Óriási hálával tartozom a kórház orvosainak és – nem utolsó sorban – a mentősöknek, akik gyorsan kiérkeztek, szakszerűen ellátták anyut, így megelőzvén a nagyobb tragédiát" – mondta.

A színésznő szerepel a jelenleg futó Farm VIP című műsorban, ahol sokak szerint megkérdőjelezhető a viselkedése, ezért sok negatív kommentet kap az interneten. Korábban a játékostársa, Nyertes Zsuzsa nyilatkozott arról, hogy erősen megszenvedte a forgatáson töltött időt, mivel Szorcsik Viki és az egykori luxusfeleség, Smaltig Dalma már a reality legelejétől gonoszkodtak a színésznővel, ami nagyon megviselte őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.