Szorcsik Viki édesanyja múlt pénteken kapott agyvérzést, mivel nagyon megviselték őt az elmúlt időszak eseményei. 

Szorcsik Viki édesanyja annyi bántó kommentet olvasott a lányáról az interneten, hogy múlt pénteken rosszul lett. Vikit az édesapja értesítette, azzal hívta fel, azonnal üljön autóba, mert édesanyja élet-halál között van.

A színésznő most minden energiáját a családjára szeretné fordítani, de a Blikknek elárulta, milyen állapotban van jelenleg az édesanyja.

Szorcsik VikiForrás: TV2

"Annyit elárulhatok, hogy anyu már jobban van. Még mindig az intenzív osztályon kezelik, és ez így is lesz addig, amíg a vérömleny a fejében fel nem szívódik teljesen. A végtagjait mozgatja és beszélni is tud, minden nap látogatom. Óriási hálával tartozom a kórház orvosainak és – nem utolsó sorban – a mentősöknek, akik gyorsan kiérkeztek, szakszerűen ellátták anyut, így megelőzvén a nagyobb tragédiát" – mondta.

A színésznő szerepel a jelenleg futó Farm VIP című műsorban, ahol sokak szerint megkérdőjelezhető a viselkedése, ezért sok negatív kommentet kap az interneten. Korábban a játékostársa, Nyertes Zsuzsa nyilatkozott arról, hogy erősen megszenvedte a forgatáson töltött időt, mivel Szorcsik Viki és az egykori luxusfeleség, Smaltig Dalma már a reality legelejétől gonoszkodtak a színésznővel, ami nagyon megviselte őt.