Megnősült a 75 éves Dévényi Tibor

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
esküvő házasság Dévényi Tibi bácsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dévényi Tibor már tizennégy éve van együtt Beával, most pedig sort kerítettek az esküvőre is.

A népszerű lemezlovas nem akart nagy feneket keríteni a nagy napnak, mivel szerinte ebben a korban az esküvő már nem a nagyzolásról, hanem az egymás iránti szeretetről és tiszteletről szól.

"Tizennégy éve vagyunk együtt, ezért is szerettem volna már hivatalossá tenni a kapcsolatunkat. Azt gondolom, minden férfinak, aki már több mint tíz éve együtt van a párjával, illik ezt meglépni" - mondta Dévényi Tibi bácsi a Blikknek.

Dévényi Tibor, riporter, újságíró, 2017.02.17. Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Szóval igen, megtörtént, a nyilvánosság teljes kizárásával összeházasodtunk Beával. Nem is akartuk máshogyan, vicces lenne 75 évesen az én öltönyömről vagy a menyasszonyi fátyolról mesélni. Egy fátyol volt ott, az is a szemem előtt" – folytatta, hozzátéve, hogy még a szerettei és a barátai sem voltak jelen, amikor kimondták az igent.

"Ketten voltunk és a tanúk, az unokahúgom és az unokaöcsém: ő készített egyetlen képet, hogy legyen egy emlékünk a privát fotóalbumunkba. Először és utoljára beszélek erről."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.