Nemi erőszakkal vádolja Nick Cartert egy autista rajongója

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Rich Fury -
rajongó autista vád gyász nemi erőszak Nick Carter Backstreet Boys szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először vádolják meg a Backstreet Boys énekesét nemi erőszakkal, korábban egy zenész, Melissa Schumann is tett hasonló kijelentést Nick Carterről. 

Ezúttal egy kiskorú autista rajongója megerőszakolásával vádolják az énekest. Carter tagadta a vádakat.

A most 39 éves Shannon "Shay" Ruth beperelte Cartert szexuális zaklatás vádjával. Az ügyvédeivel tartott sajtótájékoztatón a Facebook élő közvetítésében azt állította, hogy a Backstreet Boys tagja 2001-ben megerőszakolta őt. A nő akkor még csak 17 éves volt.

Nem ez az első alkalom, hogy szexuális zaklatással vádolják meg Nick Cartert Forrás: AFP/2017 Getty Images/Rich Fury

"Az elmúlt 21 év tele volt fájdalommal, zűrzavarral, frusztrációval, szégyennel és önsértéssel, és ezek mindegyike közvetlen következménye annak, hogy Nick Carter megerőszakolt" - állította a nő a sajtótájékoztatón, hozzátéve: "Annak ellenére, hogy autista vagyok, és agyi bénulásban élek, úgy gondolom, hogy semmi sem hatott rám ennyire vagy volt tartósabb hatással az életemre, mint amit Nick Carter tett velem és mondott nekem."

A testvérét gyászoló Nick Carter ügyvédje, Michael Holtz a Fox News Digitalnak adott nyilatkozatában tagadta a vádakat.

"Ez az állítás egy több mint 20 éve történt állítólagos incidensről nemcsak jogilag megalapozatlan, hanem teljes mértékben valótlan is" - írta Holtz, majd így folytatta:

"Sajnos már több éve manipulálják Ms. Ruthot, hogy hazug állításokat tegyen Nickről – és ezek az állítások az idők során többször és lényegesen változtak. Senkit ne tévesszen meg egy elvtelen ügyvéd által levezényelt sajtómutatvány – nincs semmi, ami az állításait alátámasztaná, és biztosak vagyunk benne, hogy ezt a bíróság is hamar felismeri majd" - írja a Fox News.

https://www.foxnews.com/entertainment/nick-carter-accused-raping-autistic-fan-new-lawsuit?utm_campaign=later-linkinbio-foxnews&utm_content=later-31601936&utm_medium=social&utm_source=linkin.bio&fbclid=IwAR1g5iFmD8Fwhu5F6SDCb1RKpQTCzQQ4dHT3l_IDjBCvAqV0LsXPeawwh78

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.