38 millió forintot költött kutyája szülinapi bulijára a humorista

kutya kedvenc party szülinap házi állatok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gabriel Iglesias amerikai stand up-os imádja a kutyáját, nem is sajnálja tőle a pénzt. Ám ezúttal lehet, hogy kicsit túllőt a célon: 100 ezer dollárt költött 16 éves, matrónának számító csivavája születésnapjára. 

Kissé túlzásnak tűnhet a hatalmas összeg, de ha belegondolunk, hogy emberi évekbe számítva Rita, a csivava 80 éves lenne... Talán megérdemelt egy quinceañerát, amivel a lányok 16. születésnapját szokták megünnepelni.

Az eseményen 300 vendég jelent meg, és jelen volt még Ritán kívül 12 másik kutya is. Az idős csivavát gazdája egy hintónak látszó, hatalmas babakocsiban tolta végig a termen. De ha ez nem lenne elég, a komikus operatív igazgatója, Marybel Pineda 3 egyedi kutyaruhát is terveztetett erre az alkalomra - írja az UniLad.

"Rengetegen azt mondták, hogy kidobott pénz, amit az estre költöttem. De olyasvalakit ünnepeltem, aki a világot jelenti a számomra, úgyhogy nem spóroltam semmin. Drága parti volt, de nagyon emlékezetes is" - nyilatkozta a Fluffy néven is ismert Iglesias.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.