Sebestyén Balázs 30 évig nem beszélt édesapjával: ezért alakult így a kapcsolatuk

Forrás: Milák-Bujtás Merdzsán -
Frizbi Hajdú Péterrel család Frizbi Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs ritkán enged betekintést a magánéletébe, szüleiről pedig még a gyermekeinél is ritkábban tesz említést. A műsorvezető most kivételt tett, és Hajdú Péternek őszintén beszélt szülei válásáról, és édesapjával való viharos kapcsolatáról.

Bár egy laikus azt gondolná, egy 7-8 éves gyermeket nagyon megviseli, hogy a szülei elválnak, Sebestyén Balázs számára nem okozott óriási traumát, hogy apukája kilépett az életéből.

"Ez egy szülői döntés volt, akkor 7-8 éves voltam, és nem volt olyan szoros a kapcsolatunk, hogy ez igazán megviseljen. Ezt azóta már nagyon sokszor megbeszéltem vele, helyre is tettem magamban, így nem volt ebben semmi nagy dráma. Hét-nyolc évesen nagyon gyerek vagy még, egy idő után nem is emlékszel rá – mondta a Hajdú Péter Frizbi TV című YouTube-csatornáján péntek este megjelenő interjúban Balázs, aki azt is elárulta, csak nemrég ültek le az édesapjával átbeszélni az akkori érzéseiket.

"Bennem ez már lecsengett dolog. Nem szabad a szülők semelyik hibáját hátizsákként cipelni. Nekünk volt egy kibékülő beszélgetésünk, meghívtam magamhoz, tudott találkozni az unokáival. Hogy aztán ez a kapcsolat nem tudott igazán szorossá válni, ennek az az oka, hogy kimaradt harminc év... Voltak próbálkozások mindkettőnk részéről, csak ennyi idő után nehezen veszi fel az ember a szálakat"

Forrás: Milák-Bujtás Merdzsán

Bár a békülő beszélgetés nem hozta igazán közel apát és fiát, abban segített, hogy Balázsban nem maradt harag.

"Ez az ő élete, az ő döntése, az ő élethelyzete volt" – folytatta a műsorvezető, aki ezzel a felismeréssel adott feloldozást az apjának.

"Nagyon sok felnőtt cipeli a szülei „csomagját", ami aztán befolyásolja a párkapcsolatát, és hogy milyen minőségű élete lesz. Ezeket szépen lassan a helyére kell tenni, és nem lehet másképp, mint hogy vagy elmondod neki, vagy feloldozod, vagy megérted, hogy a szülői döntések nem is rólad szóltak. Minden szülő azt adja egy élethelyzetben, amit tud. Ha annyit tudott, akkor nyilván annyit tud. Nem igazán gondolom, hogy hibás. Minden, amit ebből megtanulsz, azt később az előnyödre tudod fordítani"

- tette hozzá. A műsorvezető arról is beszélt, hogy az anyukája később újra megházasodott, így kapott egy kiváló nevelő apukát, akitől rengeteg dolgot megtanult. Arra is kitért, hogy az egészségügyben dolgozó édesanyja szigorú volt, és a poroszos nevelésben hitt - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.