"Nem kellett szakítanunk, mert mi össze sem jöttünk" - Árpa Attila A Nagy Ő kulisszatitkairól vallott

tv2 -
választás TV2 Árpa Attila szerelem A Nagy Ő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Ő óriási sikerrel futott a TV2 csatornáján. Árpa Attila korábban már elárulta, hogy a választás után Timivel úgy döntöttek, nem folytatják a kapcsolatukat: most újabb részletek láttak napvilágot a műsorról.

Árpa Attila közel három hét után hozta meg a végső döntést A Nagy Ő című műsorban, és végül Timit választotta. A szőkeséggel megvolt közöttük a kémia, de mindketten úgy érezték, hogy a kapcsolatuk nem lesz hosszú életű. Árpa Attila most először beszélt a műsor alatt és után történtekről.

"Nem kellett szakítanunk, mert mi össze sem jöttünk.

Tévéműsor, de próbál hiteles lenni. Timivel és a TV2-vel azt mondtuk, hogy értelmesebb, hogy elmondjuk, hogy ez egy műsor volt, egy szappanopera, aminek lett egy vége. A mi kapcsolatunk is ott ért véget. Nem találtam meg a nagy szerelmet ebben a műsorban. Attól lesz hiteles ez a műsor, hogy mi ezt kerek perec kimondjuk, és nem kezdünk el kitalálni dolgokat, hogy összejöttünk, de már azóta szakítottunk"

-mondta Árpa a Sunday Brunch című műsorban.

tv2

"Azt választottam, aki a jelentkezők közül a leginkább illett hozzám, és akivel érzelmet tudtam volna elképzelni. Mire a műsor végére eljutottunk, mind a ketten sejtettük, hogy nemcsak a műsor ér véget, hanem a románcunk is" - vallotta be a Nagy Ő, aki hamarosan egy nagyszabású amerikai filmet fog rendezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.