Napi horoszkóp 2022. december 21.: az Oroszlán megvédi magát, a Bikára szüksége van a többieknek

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ráknak arra kell figyelnie a szerdai napon, hogy ne hagyja magát befolyásolni a döntéseiben.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Ma nagyon kedvező energiák hatnak rád, és minden sikerül, amit csak eltervezel. Igazán át tudod már magad adni az ünnepi hangulatnak, még akkor is, ha dolgoznod kell. Ma valamilyen romantikus gesztusban is részed lehet.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Ma nem nagyon tudod, vagy akarod kivenni a részed a családi munkálkodásból. Meglehet, valóban egyéb sürgős teendőid vannak, de a karácsonyi nagy bevásárlás alól mégsem vonhatod ki magad teljesen. Szükség van rád!

Forrás: Shutterstock

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Nagyon szép napod lehet. A szingli Ikrek megismerkedhet valakivel, akivel később még lesz dolga... A párkapcsolatban élő Ikrek ma ismét ráébred, hogy a legjobb ember mellett van!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
A bolygók segítenek a Ráknak abban, hogy ki tudjon állni az elképzelései mellett. Ne engedd, hogy befolyásoljanak! Te tudod a legjobban, hogy mit is akarsz. Az esti hangulaton az értelmetlen civakodás ronthat.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Sajnos, a helyzet megköveteli, hogy erélyesen lépj fel másokkal szemben. Komoly kritika ér igazságtalanul, muszáj, hogy megvédd magad. Ne engedd, hogy félreértsenek, nyíltan mondd el a véleményedet!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Végre jobb a hangulatod, és bár már nagyon a teljesítőképességed határán vagy, mégis képes vagy türelemmel, sőt, humorral kezelni a helyzeteket. A karácsonyi beszerzéseknek lassan a végére érsz, és ma a szerencse is melléd áll az anyagiakban - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.