Tarján Zsófi már egészen fiatal korától kezdve küzdött a pluszkilókkal. Most többek között erről is őszintén beszélt Palik Lászlónak a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában.

"Amikor 15 éves voltam, és nagyon kövér, azt hittem, én vagyok a legszexibb a világon"– kezdte mesélni a Honeybeast énekesnője.

"Anya és a család szeretett nagyon, de amikor elmentem egy ruhaboltba, és megpróbáltam magamra rángatni a 38-as nadrágot, akkor azért nem jött fel. Volt egy olyan testképem, ami nem egyezett a valósággal" - mondta Zsófi, hozzátéve, hogy úgy érzi, jelenleg reálisan látja magát, ráadásul nemrég szakértő segítségével kezdett életmódváltásba.

Palik Lászlóval arról is őszintén beszélgettek, hogy később volt-e olyan, amikor szexinek érezte és látta magát, de Zsófi erre nemmel felelt.

"Olyan volt, hogy az Aréna-koncertek előtt kijöttek a plakátok, volt egy csodálatos plakátkampányunk, ott álltam piros ruhában. Kicsit zavarban is lettem tőle. Annyira, hogy elköltöztem Budapestről egy hónapig, mert ott voltak a plakátok. Akartam látni magam, de nem akartam ezzel triggerelni az önbizalmamat, mert van, hogy átesek a ló túloldalára, és azt nem szerettem volna" - mondta, majd hozzátette, hogy bár akkor szexinek látta és érezte magát, annyira idegen volt számára a dolog, hogy nem akarta, hogy túl sokszor lássa magát így.

Tarján Zsófi nem hibáztat másokat azért, mert felszedett jó pár kilót, tudja, hogy ezért csak ő maga a felelős. Ugyanakkor észrevette, hogy míg vékonyan kevesen jeleztek neki vissza arról, hogy mennyire jól néz ki, a túlsúlyával kapcsolatban mindenki bátran nyilvánít véleményt.