Elképesztő: az Emily Párizsban jelmeztervezője 14 ezer ruhát és kiegészítőt halmozott fel

Forrás: Netflix -
kiegészítő forgatás sorozat jelmez Emily Párizsban (sorozat) ruhák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több kulisszatitok is napvilágot látott az Emily Párizsban című sorozat harmadik évadáról, többek között a sorozatban látható jelmezekről is.

Az Emily Párizsban című Netflix-sorozat új YouTube-videójában többek között a jelmeztervező, Marylin Fitoussi mesélt a harmadik évad kulisszatitkairól -szúrta ki a 24.

Ebben az évadban még nagyobb szabadságom volt, 14 ezer darabot halmoztunk fel. Azt hiszem, Lily Collinson 43 féle ruhát néztünk meg. Újdonságot kellett mutatnunk, feszegetni kellett a határokat. A vintage ruhákat kortárs darabokkal párosítottuk, ezek árasztják a párizsi hangulatot magukból

-mondta a jelmeztervező, aki szerint egy ilyen sorozatnál a megfelelő ruhák kiválasztása óriási kihívás, hiszen ezekkel a ruhákkal történeteket kell elmesélni, miközben mindenkiből megpróbálják kihozni a szépséget.

Forrás: Netflix

Az Emily Párizsban új évada december 21-én debütált a Netflixen, és már most lehet tudni, hogy lesz 4. évad is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.