Komoly döntést fontolgat III. Károly: januárban örökre megpecsételődhet Harryék sorsa

Forrás: AFP/Hannah Mckay -
bejelentés határozat királyi család III. Károly III. Károly király január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
III. Károly a hírek szerint január közepén fog meghozni egy igen jelentős döntést: a határozat Harry, Meghan, és Károly unokáinak az életét is befolyásolhatja.

Annak ellenére, hogy Harry és Meghan Netflixes sorozatára egyelőre nem reagált a királyi család, a dokusorozatban elhangzott tények és megjegyzések nagy port kavartak. A herceg többek között arról is lerántotta a leplet, hogy Károlyék bármit képesek megtenni azért, hogy megvédjék Vilmost, őt és Meghant viszont gondolkodás nélkül a farkasok elé vetik.

A pletykák szerint III. Károly szíve szerint kimaradna Harryék drámájából, ám nem tud. Úgy hírlik, Károly azt fontolgatja, hogy

megfosztja Harryt és nejét minden címüktől és rangjuktól, sőt, unokáit illetően is komoly döntést hozhat.

A híresztelések szerint a bejelentésre csak januárban kerül sor, méghozzá azért, mert a brit uralkodó még megvárja Harry január 10-én megjelenő Spare című memoárját, majd azt elolvasva mérlegel, mi legyen az unokáival -írja a Femcafe a Daily Mail cikke alapján.

Forrás: AFP/Hannah Mckay

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.