Kökény Dani: "Idén volt mit enni karácsonykor"

Forrás: TV2 Sajtószoba -
karácsony ünneplés Kökény Dani Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az korábban sem volt titok, hogy a Sztárban sztár leszek! idei évadának győztese, Kökény Dani és családja nincsenek jó anyagi helyzetben, azonban az énekes mégis az egyik legszebb karácsonyát ünnepelhette idén a szeretteivel.

Kökény Dani 10 millió forinttal és egy lemezszerződéssel gazdagodott, miután megnyerte a TV2 műsorát. Bár az összeget még nem kapta kézhez, így is sikerült gazdagabb karácsonyt varázsolnia a családnak.

Kökény Dani, tv2, Sztárban sztár leszek, műsor Forrás: TV2 Sajtószoba

"A nagybátyámnál gyűltünk össze mindannyian. Bár még nem kaptam meg a nyereményemet, annak még kell egy kis idő, de már több fellépésem is volt, abból finanszíroztam a karácsonyt. Volt az asztalon finom étel, idén volt mit enni az ünnep alatt. Nagymamám csinált töltött káposztát és halászlevet és ajándék is volt a fa alatt" - árulta el Dani a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.