Sokk: ezt művelték Vajna Timi házával a rablók - Fotó

karácsony rablás Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség és a biztosítók általában nem győzik hangsúlyozni, hogy az ünnepek alatt fokozottan legyünk résen, hiszen ilyenkor megugrik a betöréses esetek száma. Egy rablóbandának manapság meg se kottyan kilesni, ha nem vagyunk otthon, pláne, ha úticélunkat a közösségi médiában is feltárjuk.

Sajnos így járt Vajna Tímea is, aki ugyan csak szerette volna megosztani követőivel, milyen gyönyörű helyen üdül Aspenben, ám Los Angeles-i háza így könnyű célponttá vált a betörők számára.

Az özvegy karácsonykor osztotta meg egy napig elérhető Instagram-történetében a biztonsági kamerafelvételt, melyen jól látható, hogy december 23-án helyi idő szerint este 8 körül több tolvaj is behatolt az otthonába.

Az elkövetők óriási felfordulást okoztak, Timi nemrég egy új fotón mutatta meg, mit műveltek bútoraival és berendezéseivel – szúrta ki a Bors. Mint írta, a tolvajok autójának rendszámát is rögzítette a felvétel, tehát bízik abban, hogy a rendőrség hamarosan kézre keríti őket.

Forrás: Instagram / Bors

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.