Ha szilveszter, akkor tánc – vallja Keleti Andrea és Kandász Andi. A két híresség az év utolsó napján sem bízza a véletlenre a szettjét, idén A nagy Gatsby stílusában készülnek a szilveszterre. A '20-as, '30-as évek csillogó összeállításai remekül mutatnak mindkettejükön; ez nem is csoda, hiszen bomba formában vannak.

A két Andrea imádja a szilvesztert, amit mindig hatalmas táncmulatsággal ünnepelnek meg. A táncművész életébe pár éve egy újévi fogadalomnak köszönhetően hatalmas változás állt be.

A karácsony a családé, a szilveszter viszont az a nap, amikor eleresztünk mindent és belevetjük magunkat az éjszakába. Általában táncos mulatságokba megyünk, amik mindig fergetegesre sikerülnek. Egyszer döntöttünk úgy Zolival, hogy otthon maradunk, és az majd milyen jó lesz. Hát, többször nem csináltunk ilyet" – kezdte nevetve Keleti Andrea.

„Az is egy újévi fogadalom volt, hogy lefogytam, ez életem egyik legjobb döntésének bizonyult. 10 kilót adtam le a palesztin népgyógyászat kincseinek és a grönlandi moszatoknak köszönhetően. Ezek miatt jelentősen kisebb lett az étvágyam, kipucoltam a felgyülemlett zsírokat és koplalás nélkül fogytam le, az egész nem volt egy tortúra, ahogyan korábban mindig. Sőt, végül Kandinak is tudtam segíteni, ő is az én módszeremmel fogyott 23 kilót" – magyarázta a táncművész.

Kandász Andrea és Keleti Andrea

Kandi azonban nem hisz a szilveszterkor, pezsgőmámorban tett fogadalmakban.

„Nem szoktam újévi kívánságlistát írni. A tervezésben hiszek, nem a hirtelen jött vágyakban. A szilvesztert viszont imádom. Mindig valamelyik barátunknál van a buli, régen ilyenkor béreltünk valahol egy házat, előfordult, hogy százan is összejöttünk. Idén körülbelül tizenhatan leszünk.

Este nyolckor elkezdjük a táncot és reggel ötig, amíg sofőrszolgálatot hívunk, addig jár a lábunk. Ez a Gatsby stílus nagyon közel áll a szívemhez, imádom az aranykort, aminek a hangulatát nagyon sok film is megörökíti" – mondta a műsorvezető, aki azt is elárulta, mit kíván a következő évre.

Azt kívánom, hogy fogadjuk el a változást és ha megérik rá az idő, akkor vágjunk bele valami újba – mondta.

Keleti Andi is hasonlóan gondolkodik.

Derűvel kell várni a 2023-at, ha rossz történik, akkor azt is próbáljuk meg átkeretezni, és keressük meg benne a jót! – tette hozzá a táncművész.