szilveszter Keleti Andrea Kandász Andrea tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha szilveszter, akkor tánc – vallja Keleti Andrea és Kandász Andi. A két híresség az év utolsó napján sem bízza a véletlenre a szettjét, idén A nagy Gatsby stílusában készülnek a szilveszterre. A '20-as, '30-as évek csillogó összeállításai remekül mutatnak mindkettejükön; ez nem is csoda, hiszen bomba formában vannak.

A két Andrea imádja a szilvesztert, amit mindig hatalmas táncmulatsággal ünnepelnek meg. A táncművész életébe pár éve egy újévi fogadalomnak köszönhetően hatalmas változás állt be.

„Az is egy újévi fogadalom volt, hogy lefogytam, ez életem egyik legjobb döntésének bizonyult. 10 kilót adtam le a palesztin népgyógyászat kincseinek és a grönlandi moszatoknak köszönhetően. Ezek miatt jelentősen kisebb lett az étvágyam, kipucoltam a felgyülemlett zsírokat és koplalás nélkül fogytam le, az egész nem volt egy tortúra, ahogyan korábban mindig. Sőt, végül Kandinak is tudtam segíteni, ő is az én módszeremmel fogyott 23 kilót" – magyarázta a táncművész.

Kandász Andrea és Keleti Andrea

Kandi azonban nem hisz a szilveszterkor, pezsgőmámorban tett fogadalmakban.

„Nem szoktam újévi kívánságlistát írni. A tervezésben hiszek, nem a hirtelen jött vágyakban. A szilvesztert viszont imádom. Mindig valamelyik barátunknál van a buli, régen ilyenkor béreltünk valahol egy házat, előfordult, hogy százan is összejöttünk. Idén körülbelül tizenhatan leszünk.

Este nyolckor elkezdjük a táncot és reggel ötig, amíg sofőrszolgálatot hívunk, addig jár a lábunk. Ez a Gatsby stílus nagyon közel áll a szívemhez, imádom az aranykort, aminek a hangulatát nagyon sok film is megörökíti" – mondta a műsorvezető, aki azt is elárulta, mit kíván a következő évre.

Keleti Andi is hasonlóan gondolkodik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.