Szentmisével és koncerttel adóznak Zámbó Anna néni emlékének

Forrás: bors -
Zámbó Jimmy Anna néni koncert szentmise Zámbó Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 7-én szombaton várják mindazokat, akik szerették és tisztelték a legendás énekes, Jimmy édesanyját, Anna nénit.

Ahogy arról mi is írtunk, Zámbó Jimmy édesanyja, Anna néni november 30-án hunyt el. A legendás énekes édesanyját december 9-én kísérték utolsó útjára a cinkotai temetőben. A Zámbó család most egy szentmisével egybekötött emlékkoncertre invitálta mindazokat, akik szerették és tisztelték a 96 éves korában eltávozott Anna nénit.

"Kedves Barátok, Hozzátartozók! Tisztelt Jimmy rajongók! Nagy tisztelettel és szeretettel hívunk és várunk Benneteket 2023. január 7- én (szombaton) Budapesten, a görögkatolikus Rózsák Templomában, este 19 órai kezdettel megrendezésre kerülő jótékonysági koncertre, amelyet Zámbó Györgyné (Anna néni) lelki üdvéért ajánlunk fel.
A szentmise fél 6-kor kezdődik, ezt követően kerül megrendezésre a koncert, amelyen Zámbó Jimmy, Josh Groban, Sandi Patti, Andrea Bocelli, Matteo Bocelli és saját legszebb gospel szerzeményeim hangzanak el. A koncertre a belépés ingyenes; adományokat a hátrányos helyzetű fiatal művészek felkarolására elfogadunk. A koncert támogatója a Pannónia Singers Kulturális Alapítvány"

-áll a posztban, amelyet Várhegyi Gábor tett közzé.

Zámbó Jimmy édesanyja, Anna asszony Forrás: bors

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.