Hetekre eltűnt Palácsik Lilla és Visváder Tamás: most kiderült, mi történt

betegség Palácsik Lilla eltűnés Visváder Tamás influenza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palácsik Lilla és Visváder Tamás több mint két hete nem adtak hírt magukról közösségi oldalaikon, ezért a követőik már egyre jobban aggódtak értük. A házaspár most elárulta, miért nem posztoltak.

Az egyre nagyobb követőtáborral rendelkező házaspár karácsonykor posztolt utoljára, ami miatt többen is aggodalmukat fejezték ki. Lilla és Tamás, akiknek nemrég született meg második gyermeke, most elmondták, hová tűntek az elmúlt időszakban.

"Sokan írtatok, hogy kicsit eltűntünk, de ne aggódjatok, nincs semmi baj. Karácsonykor mind a négyen influenzásak lettünk, amiből talán most sikerül kijönnünk. Nem volt időnk csodás Új Évet kívánni nektek. Ezekben a hetekben (ahogy mindig is) a gyerekekkel töltöttük minden időnket, hálásak vagyunk értük, és nem unatkozunk mellettük" – írták legutóbbi bejegyzésükben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.