Meghan Markle a padlón zokogott, miután összekülönbözött Katalin hercegnével

Forrás: Getty Images/Karwai Tang -
zokogás Meghan Markle sms Katalin hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg talált rá a padlón zokogó Meghan Markle-re, aki Sarolta hercegnő koszorúslányruhája miatt veszett össze Katalin hercegnével.

Megjelent Harry herceg Spare című életrajzi könyve. A Page Six szemléje szerint a herceg Meghan Markle és Kate Middleton sírásig fajuló vitájáról is írt, azonban ő egészen máshogy emlékszik vissza a veszekedésre, mint ahogy azt a bulvárlapok akkor megírták.

A nézeteltérés a pár esküvője előtti napokban tetőződött, amikor Katalin hercegné SMS-ben írta meg Meghannek, hogy Sarolta hercegnő koszorúslányruhája túl nagy lett, és sírt, amikor felpróbálta.

Meghan Markle erre azt válaszolta, hogy a szabó reggel óta készenlétben áll a Kensington-palotában, és megkérdezte a hercegnétől, el tudná-e vinni hozzá Sarolta hercegnőt, ahogyan a többi édesanya is teszi. Katalin ekkor azt követelte, hogy az összes ruhát készítsék el újra, mondván, a saját esküvő tervezőjével is megvitatta a kérdést, aki egyetértett vele.

Katalin hercegné és Meghan Markle Forrás: Getty Images/Karwai Tang

Markle erre állítólag azt kérdezte Katalintól, tisztában van-e azzal, milyen dráma zajlik jelenleg az édesapja, Thomas Markle körül, ezzel utalva arra, hogy hatalmas stressznek van kitéve, mire azt a választ kapta:

"Tisztában vagyok vele, de a ruhák. Az esküvő négy nap múlva lesz!"

A hercegnének állítólag azzal is problémái voltak, ahogyan Markle az esküvőt szervezte, mivel szerinte úgy kezelte az eseményt, mintha egy hatalmas buli lenne a barátaival.

Meghan Markle végül megírta Katalin hercegnének, hogy nem tudja, mit mondhatna még, és ismét megkérte, vigye el Saroltát a szabóhoz, aki egész nap várja őket. Katalin végül beleegyezett.

Harry herceg a könyvében azt állítja, hogy az eset után a padlón zokogva talált rá a menyasszonyára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.