Peller Mariannak olyan élményben volt része, ami miatt életre szóló fogadalmat tett

Forrás: Peller Mariann - Instagram -
színésznő műsorvezető Peller Mariann Harry Potter Múzeum élmény Harry Potter fogadalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nagyobbik fiával Londonban járt, a Harry Potter Múzeumban, ahol egy kicsit újra gyereknek érezte magát. 

Élményeiről az Instagram-oldalán számolt be, ahol követőinek leírta, hogy hisz abban, hogy ahogy kezdődik, úgy is folytatódik egy év, s az ő éve bizony jól indult. Kornél fiával ugyanis ellátogattak a londoni Harry Potter Múzeumba, ahol egy napig újra gyerek lehetett, s ez arra késztette, hogy életre szóló ígéretet tegyen önmagának.

Peller Mariann Forrás: Peller Mariann - Instagram

"Hiszem, hogy ahogy indul az év, úgy is fog folytatódni! Ma volt számomra az év első @rtlreggeli je, ahol meséltem egy kicsit a londoni Warner Bros Harry Potter Múzeumban tett látogatásunkról (nagyobbik fiammal, Kornéllal jártunk ott a múlt pénteken). Az élmény zseniális, mert én a könyveken és a filmeken nőttem fel, Kornél pedig 9 évesen épp a 4. kötetet olvassa. Egy napig gyerek lehettem. Könnyeztem (csak azért nem zokogtam, mert az kínos lett volna...), ámultam, ijedtem, nevettem, belefeledkeztem! Csoda volt, és ezt a varázslatos világot sok-sok olyan, kreatív felnőtt hozta létre, akik mind megőrizték a gyermeket magukban. Hálás vagyok az élményért, és megígértem magamnak, hogy 2023-ban (és mostantól életem végéig) időnként hagyni fogom játszani a bennem élő (néha rosszcsont) gyereket."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.