Tóth Vera: "Még nem azt látom a tükörben, akit igazán szeretnék"

Forrás: Tóth Vera/Instagram -
motiváció fogyás életmódváltás hízás Tóth Vera életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőt sokáig meghatározta a túlsúlya, a mérleg nyelve elérte már a 130 kilót is. Évekkel ezelőtt azonban komoly elhatározásra jutott, drasztikus életmódváltásba kezdett, és a kemény munka meghozta a gyümölcsét.

Aki diétázott és fogyózott már, az pontosan tudja, hogy nemcsak elérni nehéz az álomalakot, de megtartani is. Jöhet egy nem várt betegség, egy magánéleti krízis, és máris visszaesünk korábbi gyakorlatunkba, a lefaragott kilók pedig szépen lassan visszamásznak az emberre. Hasonló problémával küzd Tóth Vera is, mert, mint mondja "extrán hajlamos a súlygyarapodásra".

Emiatt keményen kell edzenie, legalább heti háromszor, mert pillanatok alatt felszalad rá plusz öt kiló. Az énekesnő pedig komolyan veszi a fogadalmát, hogy változtat az életén, és mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy kikapcsolódás és pihenés közben sem hanyagolja az edzéseket. Vera jelenleg Dominikán van, és egy konditeremből posztolt.

Tóth Vera Forrás: Tóth Vera/Instagram

"Pár hónapja már megint nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben. A 2021-es kovidom óta 2022 őszéig nemigen foglalkoztam magammal oly mértékben, mint előtte. Bejött a sok munka, a rendszertelenség, egészségügyileg sem voltam jól, hisz kétszer is elkaptam a vírust. Rosszul álltak a csillagok" – írja bejegyzésében az énekesnő.

"Miért írom ezt le? Mert mindig van benned erő, azért. Hogyha nekem sikerül összekapnom a sejhajomat, akkor neked is. Nem újévi fogadalom, csak nagyon finom itt a csokis fánk, na. Megéri megtenni ezért a finomságért egy óra kardiót, edzést, sétát. Aztán, ha hazamegyek, még jobban rákapcsolok, mert még nem azt látom a tükörben, akit igazán szeretnék" – zárja motivációs üzenetét Vera.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.