160 millió forintot keresett egy nap alatt az OnlyFans-en a szexi énekesnő

pénz internet Iggy Azalea onlyfans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az OnlyFans-et 2016-os indulása óta a világ legnépszerűbb előfizetős tartalommegosztó oldalaként tartják számon. Már 170 millióan regisztráltak rá, közülük nagyjából 1,5 millióan tartalomgyártóként használják.

Az oldalra nemcsak hétköznapi emberek, hanem olyan szupersztárok is regisztráltak, mint Denise Richards, Cardi B, Carmen Electra és Blac Chyna – utóbbi egyébként 2021-ben minden celebtársát lekörözte a website-on összekalapozott bevételeivel.

Az ausztrál rapper, Iggy Azalea (32) is csatlakozott kollégáihoz: ő egyetlen nap alatt 160 millió forintot keresett. Rajongói havi 25 dollárért (kb. 9 ezer forintért) férhetnek hozzá az illusztrációihoz, verseihez, fotóihoz, illetve videóihoz. Iggy azt mondta, hat hónapja dolgozik multimédiás projektjén, a Hotter Than Hellen és rendkívül izgatottá teszi, hogy végre felfedheti eddig rejtegetett titkait a világ előtt – írja az Index.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.