Tolvai Reni: "Olyan üzeneteket kapok az Instán, hogy dögöljek meg! Meg, hogy én is kurv@ vagyok"

Forrás: Facebook/Tolvai Reni -
Tolvai Reni Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, merész fotózáson vett részt Tóth Andi. Úgy tudni, a képek a Sztárban sztár leszek! következő évadára készültek, ahol az énekesnő zsűritag lesz. Andi fotóit Tolvai Reni is kommentálta, nem is akárhogyan. 

"Erdélyi bitches are different. Hot!" (Az erdélyi k*rvák mások) - írta Reni, aki végül is bóknak szánta a megjegyzését, amit Andi értett, sokan azonban azonnal támadták az egykori megasztárost.

Forrás: Facebook/Tolvai Reni

Tolvai Reni a Retro Rádió reggeli műsorában reagált.

"Amikor valami jót akarsz csinálni, vagy brutálisan megdicsérni valakit, azt is durván negatívan kiforgatják. Olyan üzeneteket kapok az Instán, hogy Dögöljek meg! Meg, hogy én is k...va vagyok... Ez lett abból, hogy én megláttam Andi sztoriját és elájultam, milyen jól néz ki és kiraktam, hogy milyen klassz, ez volt az egésznek a lényege. A bitches nem csak k....t jelent, nem is csak ribancot. Hát én itt magamat is ide vettem, én is erdélyi vagyok. Egy kalap alá vettem magunkat és én ezt arra értettem, hogy az erdélyiekben van valami plusz, bevállalósabbak a ruhákban, külsőségekben, ami nekem nagyon-nagyon bejön. És az a fordítás is sértő lehet másoknak, hogy különbek, mert nem azt írtam... De ez direkt így lett lefordítva és tálalva, hát köszönöm szépen! Direkt, hogy támadható legyen, hogy tüzet szítson. Amikor megláttam a cikkeket, elküldtem neki az egyiket és ő is annyit reagált, hogy Úristen... Ő jól értette, mi nagyon jóban vagyunk, küldött egy csomó szívet, meg is megköszönte!" - idézi az énekesnőt a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.