Heti horoszkóp (2023. január 23-29.): Mostantól végre előretekinthetünk

Forrás: Shutterstock -
heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon kedvező hét vár mindenkire. Ritka égi esemény, amikor valamennyi bolygó előrehalad, s ez a hét pontosan ilyen lesz. Épp ezért ideje csak és kizárólag előre tekinteni. Ugyanis nagyon sokat tehetsz most a boldog és sikeres jövőért. Persze közben a jelen szépséges pillanatairól se feledkezz el!

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Már a Vízöntőben jár a Nap, ami neked egyfajta megkönnyebbülést jelent. Nem aggódsz annyit a jövő miatt, miközben optimistábban látod a jelent is. A hét közepén érdemes nyitott szemmel és füllel járnod, mert fontos információkhoz juthatsz általa. Lehetőleg minden beszélgetésbe kapcsolódj be! A hétvégéd a föld jegyben járó bolygók szerint békésen és tervezhetően alakul.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Jó hír, hogy hétfőn hajnalban a Bikában járó Uránusz befejezi a hátrálást, és elindul előre. Ezek után nem lesz az égen hátráló, vagyis hátráltató bolygó, ismét előre tekinthetsz a jövőbe. A munkádban új lehetőségek adódnak. Neked kell eldönteni, hogy melyikkel élsz. Bolygód, a Vénusz pénteken jegyet vált, ami új barátokat hozhat. Ez a hétvége kifejezetten szépnek ígérkezik.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A hét a Vízöntőben járó bolygóknak köszönhetően nagyszerűen indul. Tele vagy tervekkel és az ezekhez szükséges lelkesedéssel. Tanuláson, képzésen, utazáson töröd a fejed. Ne kapkodj! Járj utána, és kérdezz meg olyan embereket, akiknek van tapasztalata! A hét második felében valaki meglepően jóindulatúan viselkedik. Örülj neki! Hétvégén kicsit lassulj le!

Heti horoszkóp (2023. január 23-29.): Mostantól végre előre tekinthetünk Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Ne csukd be a füledet! Akkor se, ha már számtalanszor hallottad, amit a másik mond! Lehet, hogy itt lenne az ideje elgondolkodni ezen. Nem kell szó szerint megfogadnod a tanácsot, de legalább fontold meg! Jó hatással lesz rád pénteken a Vénusz jegyváltása. Ihletet kapsz, ami felvillanyoz. Január utolsó hétvégéje a barátokkal telne a legvidámabban...

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Január utolsó hetében sok érdekes emberrel lesz dolgod. Nem baj, ha furcsállod, amit csinálnak, nem kell utánoznod őket, ha nem akarod. De sokat tanulhatsz tőlük, ha nyitott maradsz. Péntektől észnél kell lenned: a Vénusz jegyváltása költekezésre hajlamosíthat. Az év eleji leértékelések csábítóak, de megfontoltnak kell maradnod. Hétvégén nem lesz egyszerű letenni a munkát.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Végre nem lesznek az égen retrográd, hátráló bolygók. Számodra ez annyit jelent, hogy hagyhatod a múltat: csak a jelennel és a jövővel kell mostantól foglalkoznod. Jól tennéd, ha a jelenre koncentrálnál, és minden pillanatot megélnél. Jó páran vannak a közeledben, akik ebben példát mutatnak neked. Hétvégén elemedben leszel: terveid szerint alakulnak a dolgok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.