Friss fotón Molnár Gusztáv: a színész már két hónapot töltött a rehabon

Molnár Gusztáv rehab teremfoci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész exfelesége, Fazekas Vivien korábban azt mesélte, hogy Gusztávot a két gyerekkori barátja vitte be a rehabra Komlóra. A Leo Amici 2002 Alapítvány közösségi oldalán most megjelent egy friss fotó Gusztávról. A színész láthatóan jól van, fel is szedett pár kilót.

Molnár Gusztávot két gyerekkori barátja vitte be a rehabra novemberben, az utolsó pillanatban. A színész már olyan rossz állapotban volt, hogy orvosai azt mondták, ha így folytatja, egy hónapja van csak hátra. A Leo Amici 2002 Alapítvány közösségi oldalán megjelent egy fotó, Gusztáv a hétvégén részt vett egy teremfoci bajnokságon.

Molnár Gusztáv teremfoci bajnokságon vett részt Forrás: Bors

A színész egyik ismerőse nyilatkozott a Borsnak:
"Hogy őszinte legyek, tartottam attól, hogy Guszti ezt az elvonót is idő előtt otthagyja, ahogy korábban már volt erre példa. De már több mint két hónapja ott van, és bár beszélni nem tudtam vele, de láttam a fotót róla, és nagyon tetszik, amit láttam. Jól látható, hogy sokat hízott, és mosolyog is a képen. Ahogy én tudom, az a két barátja fizeti a havi hatvanezer forintos költséget, akik bevitték az intézménybe. Ez egyébként igazán olcsó, tekintve, hogy a szállása, az étkeztetése, és természetesen a rengeteg program és terápiás foglalkozás is benne van az árban. Azt hallottam, hogy még némi zsebpénz is lehet nála, amivel gazdálkodhat, és ezt is a srácoktól kapja."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.