Leblanc Győzőt rémálmok gyötrik - nem tudja feldolgozni imádott felesége halálát

Forrás: Facebook -
gyász család turné házeladás Tóth Éva Leblanc Győző rémálom szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leblanc Győző felesége, Tóth Éva tavaly augusztusban hunyt el, álmában érte a halál. Az operaénekes a mai napig nem dolgozta fel szerelme elvesztését, bár gyermekei is igyekeznek mellette állni és segíteni neki a gyászfeldolgozásban.

Tóth Éva 61 évesen hunyt el Leblanc Győzővel közös otthonában, 2022 augusztusában. A pár 20 évig élt együtt: Győző 55 évesen ismerte meg a feleségét.

"Életem mélypontján voltam, amikor Évit megismertem, és neki köszönhetően a magánéletem és a szakmai karrierem is új lendületet kapott" - mesélte az operaénekes.

Leblanc Győző operaénekes és néhai felesége, Tóth Éva operaénekesnő Forrás: Facebook

Leblanc Győző azt mondja, hogy fiai, Győző és Gergely tanítgatják a számítógéphasználatra, főzéssel is próbálkozik és a házat is maga takarítja, de a felesége szobájában azóta sem járt.

"A takarítást is egyedül végzem, de abba a szobába, ahol Évi elhunyt, nem vagyok képes bemenni. A mai napig minden úgy van, ahogy itt hagyta. Amikor porszívózás közben a fürdőszobában megtalálom Évi egy-két hajszálát, rám tör a sírás, elveszettnek érzem magam. Üres a ház Évike mosolya nélkül" - mesélte el szomorúságát az operaénekes.

Győző, aki hamarosan Ausztráliába indul turnéra, gondolkodik a háza eladásán is, mivel párja halála óta rémálmok gyötrik - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.