Meglepő hobbijáról vallott Sebestyén Balázs: sofőrködik szabadidejében

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
vallomás sofőr Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs meglepő dolgot árult el magáról ma reggel a rádióban: mostanában szívesen sofőrködik.

Sebestyén Balázs a Rádió 1 Balázsék című reggeli rádióműsorban mesélt reggel arról, hogy mostanában vezetés közben gyakran szúr ki idős embereket a buszmegállókban, akiknek aztán felajánlja, hogy díjmentesen elviszi őket.

"Én mostanában mindig BKV-sat játszom, gyerekek. Mikor jövök reggel, vagy megyek délután valahova, akkor kiszúrok a buszmegállókból embereket, lehúzom az ablakot, és kiszólok, hogy elvigyem-e"

- kezett mesélni meghökkentő hobbijáról a rádiós, majd hozzátette, olyan is előfordult, hogy rajta segített egy idős férfi.

Meglepő hobbijáról vallott Sebestyén Balázs: sofőrködik szabadidejében Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"A múltkor én stoppoltam, és felvett egy bácsi. Le kellett tennem a kocsit, nem akartam sétálni, ezért stoppoltam. Megállt egy bácsi, akinek fogalma nem volt, hogy ki vagyok. Mondtam, hogy tegyen ki engem a BAH csomópontnál, mert itt van dolgom. Végigbeszélte az utat, és fiatalúrnak szólított. Arról beszéltünk, hogy milyen jó dolog utazni, ő pedig sajnálta, hogy mennyire elrontotta, mert nem utazott sokat, ez pedig megváltoztatta az életét. Kaptam ebben a 10 percen egy olyan tanítást az idős bácsitól, hogy megőrülsz. Elmondta, hogy hogy hívják, és hogy személyszállítással foglalkozik. Iskolás gyerekeket visz úszni. Azt is megemlítette, hogy mi mindent ront el az ember fiatalkorában. Jó, hogy nem arról kezdtünk el beszélni, hogy én ki vagyok stb., mert azt már nagyon unom. Az érdekel, hogy ő mit akar mondani, hogy ő milyen" – folytatta.

Balázs tapasztalata az, hogy az emberek nagy része bizalmatlan és nem szívesen ül be egy idegen ember mellé. Ez főként az idősebb korosztályra jellemző. A legtöbb pedig fel sem ismeri őt, aminek ő nagyon örül.

"Minél inkább tiszta lappal indulok, annál több időm van arra, hogy ők meséljenek valamit magukról. Minél inkább megismer, annál inkább ördögi köröket futunk, amit én már nem akarok, mert már engem ez nem izgat"

- tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.