Pásztor Anna felnőttként tudta meg, ki az igazi apja: "Kiderült, hogy nem Bereményi"

Forrás: Sinco -
Bereményi Géza apa Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Anna felnőttként tudta meg, hogy ki a vér szerinti apja: nem az volt az, akit annak hitt. 

Pásztor Anna abban a hitben töltötte a gyerekkorát, hogy Bereményi Géza az édesapja, ám ez nem volt igaz. 16 éves volt, amikor tudomást szerzett arról, lehetséges, hogy másvalaki az apja, de egészen 40 éves koráig nem derítette ki az igazságot.

"16 és fél éves voltam, amikor anyukám valahogy megvilágosodott, és tudni vélte, hogy az az apa, akit én apukának véltem, nem az. Az az ember, akivel nyaranta felnevelkedtem, akivel én Cseh Tamást láttam, hogy együtt dolgoznak a hátsó szobában, ahogy írnak, ahogy gitároznak, ahogy dalt szereznek, akinél Szepezden ott voltam minden nyáron hétvégén, és úgy nőttem föl, hogy ő az apám" - mondta Anna a Sorok között Lutter Imrével című műsorban.

Pásztor Anna felnőttként tudta meg, ki az apja Forrás: Sinco

"Ő nem egy apa fazon, hogy szépen fejezzem ki magam. Ő nagyon jó haver. Tehát bármiről, a világról elbeszélgetsz vele és töltődsz, és zseniális, de ő nem egy tradicionális értelemben vett apa, aki fogja a kezedet, kifújja az orrodat. Felejtős, mint apuka, viszont inspirációnak meg havernak nagyon-nagyon jó" - árulta el az énekesnő, aki 40 évesen csináltatott egy DNS-tesztet, amikor a nagyobbik gyerekével várandós lett.

"Amikor megcsináltatam ezt a DNS-tesztet, kiderült, hogy nem Bereményi, hanem 99,9 százalékban Cseppentő Attila" - idézi Annát a Blikk. "Ott három tesóm van, lovaskaszkadőrök Ópusztaszeren, velük csináltuk a Hello, Ugar fesztivált. Egyik sem lett jobban az apám, és egyik sem lett kevésbé az apám" - vallotta Anna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.