Marics Peti nem akarja, hogy "kis hülyegyerekként" gondoljanak rá

tv2 -
Valmar Sztárban sztár zsűri Valkusz Milán Marics Peti énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyolcadik évadban még szereplő volt, a kilemcedikben már zsűritag lesz. Párja, Tóth Andi is tagja lesz az ítészcsapatnak, de a Valmar énekese szerint, szemben vele ő sokkal inkább koncentrál majd a szakmai véleményre, mint a bulizásra. 

Nagy vágya volt Marics Petinek, hogy egyszer ő is a zsűriben mondhasson véleményt kollégái produkciójáról, s lám, teljesülni látszik az álma, hiszen a Sztárban sztár 9. évadának zsűrijében pont ezt fogja tenni.

Marics Peti tv2

Az énekes igyekszik majd elnyerni a nézők rokonszenvét, s elérni, hogy ne úgy gondoljanak rá: "mit keres ott az a kis hülyegyerek". A bulihangulat mellett szeretne igazi szakmai véleményt is megfogalmazni, ahogy a TV2 videójban fogalmaz:

"Próbálom majd tényleg én is megfogalmazni a szakmai részét a dolgoknak, és ha valaki esetleg megcsúszkál, vagy valami nem úgy sikerül, akkor megpróbálom építő jelleggel kiemelni azt, hogy ebben és ebben talán a jövő hétre kicsit fejlődni kell."

Párja, Tóth Andi szintén zsűriszékben ül majd, de Marics Peti szerint ő nem annyira érzi majd a bulihangulatot, abból kiindulva, hogy a saját szerepléseit mennyire komolyan vette, milyen sok munkát fektetett a fellépéseibe: arra következtetett, hogy az énekesnő sokkal komolyabban veszi majd a feladatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.