Lékai-Kiss Ramóna Sztárban sztár Marics Peti Papp Szabi Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az már nem titok, hogy az Sztárban sztár idei évadában Papp Szabi, Lékai-Kiss Ramóna és Kökény Attila mellé Marics Peti és Tóth Andi érkezik zsűritagként, az azonban egyelőre még titok volt, hogy kik lesznek a hazai hírességek, akik idén színpadra állnak. Egyet közülük megmutattak a Sztárban sztár  Instagram-oldalán.

A TV2 tavaly decemberben jelentette be, hogy idén már a kilencedik évadával folytatódó showműsor, a Sztárban Sztár két új zsűritagjaként tér vissza a képernyőre Tóth Andi és Marics Peti.

Mindkét énekes szerepelt már a műsorban versenyzőként, ám ítészként még egyikük sem próbálta ki magát.

A zsűritagok mellett az egyik versenyző kilétét is felfedték. A műsor Instagram-oldalán közzétettek egy mellszoborról készült fotót, ami alapján a maszkokat készítik a színfalak mögött. A kommentelők többsége azt írta, hogy a maszk mögött Gubik Petra vagy Valkusz Milán rejtőzhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.