"20 percet volt egyedül" - eltűnt Nyári Dia kutyája, fiát otthon hagyva indult a keresésére

kutya Nyári Dia kisgyerek elveszett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Dia kapott hideget-meleget a közösségi médiában. 

A színésznő a Reggeli stúdiójában járt, ahol elmesélte kutyája elszökésének és megtalálásának történetét.

Szombat este a férje vitte sétálni az ebet, majd megálltak annál a füves területnél, ahol mindig meg szoktak állni, és elengedte a kutyát szaladgálni, ahogy minden sétánál. Ám a kutya elcsatangolt, és eltűnt.

"Hívott, mondta, hogy rohanjak ki az utcára, nézzem meg, nem indult-e haza a kutya. Zokogtam, akkor fölült a kisfiam, hogy mi a baj. Mondtam neki, hogy nincs meg a kutya, nekem el kell mennem és meg kell őt keresnem. A gyereket otthon hagytam. Mondtam neki, hogy kirohanok az utcára, be fogom zárni az ajtót, de itt kell maradnia az ágyban" - mondta Dia.

Nádai Anikó rögtön mondta, hogy ezt most nem szabadott volna elmesélnie, mert azonnal szét fogják szedni a kommentelők, de Dia igyekezett megnyugtatni mindenkit: sem a fiát, sem a kutyáját nem nevelik felelőtlenül.

"Hívtam anyut, amint kiértem az utcára, Zéti is csak húsz percet volt egyedül. Közbe haza-hazamentem hozzá, és ott ült, mondta, hogy nagyon bátor, nem csinál semmit, keressük a Fibit."

Végül egy BKK-sofőr találta meg a kutyát, így a történet szerencsés véget ért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.