Széphalmi Juliska őszintén vallott: ilyen volt a válása utáni időszak

Forrás: Széphalmi Juliska/Instagram -
válás Széphalmi Juliska szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét év házasság után döntött úgy Széphalmi Juliska és Sánta László, hogy külön utakon folytatja tovább. Juliska őszintén vallott arról, hogy milyen nehezen élte meg a szakítást.

Bár próbálták menteni a menthetőt, a párterápiát is kipróbálták, de végül úgy érezték, mindkettejüknek az a legjobb, ha a szakítás mellett döntenek.

Tavaly májusban hivatalosan is kimondták Sánta László és Széphalmi Juliska válását.

"Nekem a válás kimondása előtti ősszel volt egy térdműtétem, miután egy nyári próbán lesérültem. Így egyszerre gyógyultam fizikálisan és lelkileg is, mindkettő hosszú folyamat volt.

Széphalmi Juliska őszintén vallott: ilyen volt a válása utáni időszak Forrás: Széphalmi Juliska/Instagram

Mi akkor is minden darabban együtt voltunk, mindig egyszerre voltunk a színházban. De jött a Covid miatti bezárás, majd az operáció miatt kiestem a munkából. Talán így volt ez jó, mert az első időszakban nehezen viseltem volna, hogy állandóan találkozunk, látom..."

- mesélte a Borsnak Juliska, aki úgy érzi, hogy túl van már a nehezén, és most már pozitívan tekint a jövő felé.

"Most már könnyebb, nem jelent gondot. Túl vagyok a gyász folyamatán, nehéz volt, de tovább léptem. De szerencsére hiába szerepel minden darabban, amiben benne vagyok, de nem vagyunk egyszerre színpadon, nincs kontaktunk. Sőt, már tudom benne a jót is látni, praktikus, hogy itt a színházban, amikor együtt dolgozunk, könnyen meg tudjuk beszélni a gyermekünk körüli teendőket, mondjuk kivel, mikor van."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.