Nehezen viseli a Pamela Anderson dokumentumfilmje körüli felhajtást Tommy Lee felesége

dokumentumfilm Tommy Lee Brittany Furlan Tiktok Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt mutatták be Pamela Anderson, a Pamela, a Love Story című Netflix-dokumentumfilmjét, amelyben a modell megosztja híressé válásának, viharos szerelmi életének és hírhedt szexvideó-botrányának történetét. 

aA színésznő fiai, a 26 éves Brandon Thomas Lee és a 25 éves Jagger Lee társaságában jelent meg a premieren. Mindkettejők édesapja Anderson első férje, Tommy Lee. Volt férje jelenlegi felesége, Brittany Furlan nehezen viseli a modell körüli felhajtást és a szaftos múltbéli sztorikat férjéről és Andersonról. Ennek hangot is adott egyik Tiktok videójában, amit azóta le is törölt, de az egyik szemfüles felhasználó még időben lementette.

A felvételen a száját lebiggyesztve, sajnálkozva jobbra-balra billenti a fejét, a szóban forgó felvételre pedig (amin egy Pamela Anderson 90-es évekbeli sminkjét idéző filtert visel az arcán) a következőt írta:

"Pam, ha meghalnék."

A rajongók rögtön a modell védelmére keltek és kiritáztál Furlant amiért így viselkedik Andersonnal, aki vele ellentétben mindig tisztelettudóan beszélt róla.

@tatyanaaaliyah47 this is so unnecessary home girl had it up for 4 whole minutes lmao #greenscreenvideo#britanyfurlan#pamelaanderson#pamelaandersondocumentary♬ original sound - tatyana aaliyah

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.