Mezítláb, egy tengerparton menne hozzá újra szerelméhez Fresh Andi

Forrás: Instagram/ freshandi -
esküvő Fresh Andi szerelem tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan két éve annak, hogy Fresh Andi és szerelme hivatalosan is összekötötték az életüket, ám az énekesnő nagy álma, hogy mezítláb, egy tengerparton erősítse meg fogadalmát.

Fresh Andi és férje, János két évvel ezelőtt házasodtak össze, miután diagnosztizálták nála a mellrákot. A betegsége miatt akkor nem tudtak nászútra menni, így ezt most pótolták, és meg sem álltak egészen Zanzibárig.

A szerelmesek amellett, hogy pihentek, búvárkodtak és mélytengeri halászatokon vettek részt. A nászút kapcsán Andiban megfogalmazódott, hogy szívesen megújítaná a fogadalmát a férjével a hófehér homokban, erről a Blikknek beszélt.

"Van egy álmom, miszerint nagyon szűk körben lehetne még egy esküvőnk, romantikusan a tengerparton, mezítláb kelhetnénk egybe újra, azonban most a nászúton láttam egy ilyet, és számomra az illúzióromboló volt, hogy az egész a külvilágnak szólt... De ez még úgyis a jövő zenéje!"

– jelentette ki.

Forrás: Instagram/ freshandi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.