"S*ggfej voltam" - két év után megtörte a csendet a kannibalizmussal vádolt Armie Hammer

Forrás: AFP/Chris Delmas -
kannibalizmus színész molesztálás Armie Hammer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Armie Hammer két év hallgatás után először adott interjút. A színészt több nő is szexuális erőszakkal és kannibalizmussal vádolta meg.

Armie Hammer egyik pillanatról a másikra lett hollywoodi nagyágyúból közellenség. A színészről 2021 elején kerültek nyilvánosságra bizarr, szexuális tartalmú üzenetek. A szivárogtatás mögött Armie ex-barátnője, Efrosina Angelova állt, majd egyre több nő állt elő, akik nemi erőszakkal vádolták meg őt.

A színész folyamatosan tagadta a vádakat, majd ugyanebben az évben a szex-, drog- és alkoholproblémái miatt bejelentkezett egy rehabilitációs központba.

Két évre eltűnt a nyilvánosság elől, most azonban megtörte a csendet, és egy interjúban arról beszélt, hogy 13 éves korában kiszolgáltatott helyzetbe került, amikor egy lelkész szexuálisan molesztálta. Ez a rossz élmény elősegítette, hogy kialakuljon benne a vágy arra, hogy szex közben mindig ő legyen az irányító szerepében. A színész reagált a nemi erőszak vádjára is, amit tagadott: szerinte nem erőszak történt, hanem egy előre megbeszélt és megrendezett szerepjáték volt -írja a hollywoodreporter cikke alapján a Blikk.

Forrás: AFP/Chris Delmas

Armie azt elismerte, hogy karrierje csúcsán, 30 éves korában két, nála fiatalabb nővel is viszonyt folytatott, és ezekben őket érzelmileg bántalmazta, manipulálta. Sőt, arról is beszélt, hogy a botrányok kirobbanása után nem sokkal öngyilkosságot kísérelt meg: messzire beúszott az óceánba, és azt remélte, vagy megfullad, vagy megtámadja egy cápa. Végül a haláltól a parton lévő gyermekei tántotították el.

„Azért vagyok itt, hogy beismerjem a hibáimat, vállaljam a felelősséget azért, hogy seggfej voltam, hogy önző voltam, hogy kihasználtam az embereket, hogy jobban érezzem magam, és amikor végeztem, továbbléptem.

Most már egy egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb ember vagyok. Olyan módon tudok ott lenni a gyerekeimnek, ahogyan előtte soha nem voltam ott. Igazán hálás vagyok az életemért, a felépülésemért és mindenért. Nem mennék vissza, és nem csinálnék vissza mindent, ami történt velem" – fogalmazott jelenlegi állapotáról a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.