Elhunyt testvére után nyomoz Tóth Andi

TV2 Hazatalálsz nyomozás Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február 9-én tűnik fel először a TV2 Hazatalálsz című sorozatában Tóth Andi.

Az énekesnő Orsit, Nina húgát alakítja, aki csinos, dörzsölt és elszánt fiatal nő. Az általa alakított karakter egyedül érzi magát egy ellenséges világban, ezért nagy szüksége van arra, hogy valaki megértse. Orsi legnagyobb vágya, hogy énekesnő legyen: a történet szerint azért érkezik Farkasligetre, mert nem éri el a nővérét telefonon.

Amikor odaér Nina lakására, látja, hogy valaki feldúlta a házat, és rosszat sejt. Márkónak hála, szinte rögtön munkát kap a bisztróban, és titokban azon dolgozik, hogy meg tudja, mi történt a nővérével. Arról viszont fogalma sincs, hogy ő maga is veszélyben van, hiszen Nina egy véletlen következtében életét vesztette, a holttestét pedig a Lékai-Kiss Ramóna által megformált Trixi és a Kamarás Iván által alakított Jack az R Bisztró melletti tóba dobta...

Hogy sikerül-e lelepleznie a gyilkost és bűntársait, és rájön-e, milyen titkokat őrzött Nina, kiderül a Hazatalálsz című sorozatból.

Andit nem csak a TV2 napi sorozatában, de hamarosan a Sztárban sztár zsűrijében is láthatják a nézők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.