Galambos Lajos börtön Vértes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma kellett volna börtönbe vonulnia Lagzi Lajcsinak, de a hírek szerint nem érkezett meg a kecskeméti intézményhez. A Blikk szerint a zenész kirándulni ment.

Galambos Lajos hamarosan megkezdi 3 év 6 hónapos börtönbüntetését, ma kellene bevonulnia a Bács-Kiskun Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe. Reggel azonban nem érkezett meg a kecskeméti börtönhöz, hiába várták a sajtó képviselői. A Blikk olvasóriportere a Vértesben, Lovasberény közelében fotózta le Lajcsit, aki hangosan telefonált a kisbusza mellett.

Galambos Lajost a Vértesben fotózták le Forrás: --


"A Vértesben kirándultunk a feleségemmel, és az egyik parkolóban egy ismerős hangra lettünk figyelmesek. Egy hatalmas, fehér mikrobusz mögül hallottuk meg Galambos Lajcsi hangját, valakivel hangosan telefonált. Nem akartam zavarni, de óvatosan megkerültem a buszt, hogy lássam, tényleg jól hallom-e. Merthogy másról sem olvastam ma reggel az interneten, csak arról, hogy a művész úr ma bevonul a börtönbe. Jelentem, biztos, hogy nem volt benn, nagyon is szabad. Miután befejezte a telefonálást, beült a járműbe, és sietve elhajtott. Lefotóztam, amit talán észre is vett, de nem szólt egy szót sem"
- mondta a lapnak a szemfüles olvasó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.