VV Melina teljesen felizgatta VV Barnát: Barna már szinte megsajnálta Danit

VV Melina Flört VV Barna Való Világ 11 VV Dani Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Melina az ágyban kényeztette VV Barnát, aki nem is bírta magában tartani, mennyire beindította a lány. Melina korábban Danival volt együtt, Barna pedig már szinte megsajnálta a korábban kiesett villalakót, amiért választottja ilyen gyorsan túllépett rajta.

Melina az ágyban kezdte simogatni Barnát, akinek ez annyira megtetszett, hogy teljesen beindult, aminek hangot is adott:

"Az gáz, ha beindítós, ahogy csinálod?" – kérdezte Barna, mire Melina szimplán annyit válaszolt, hogy ő önmagában beindítós.

A történtek után a férfi Krisztivel osztotta meg, hogy mit csinált vele Melina, és mennyire megváltozott a viselkedése, amióta kiesett állítólagos szerelme, Dani.

"A simogatásból egyszer csak mart. Tehát nem az, hogy túlzás, hanem az, hogy tökéletesen. Én nem csinálok semmit, addig nem érhet baj. Csóró meg otthon ül. Nyilván nem lesz semmi, egyértelmű. Amikor meg úgy érzem, hogy meleg a helyzet, akkor fogom, aztán dobbantok. Közeledek, de mégsem úgy közeledek, hogy el tudjon utasítani. Az, amit teszek, ezek az apró gesztusok, simogatások tetszenek neki, el sem utasítja" – gondolkodott Barna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.