Kamerák előtt találkozott újra VV Barna és VV Piros: "Elég sok savat kaptam amúgy miattad"

Forrás: RTL II -
VV Piros ValóVilág 11 VV Barna találkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Barna és VV Piros kapcsolata egészen viharosnak mondható volt a villában. Kiesésük után most a kamerák előtt találkoztak újra, hogy tisztázzák kettejük helyzetét. 

A ValóVilág idei évadának kulcsfigurája minden kétséget kizárólag VV Barna volt, aki több nővel is lefeküdt a villa falain belül. Barna már az első pillanatban kiszúrta magának Pirost, hetekig játszadozott vele, miközben más lánynak is csapta a szelet. A lány végül beadta a derekát, lefeküdt a nőcsábásszal: kiesése után bevallotta, hogy megszerette a fiút és alig várta, hogy kint találkozzanak.

"Elég sok savat kaptam miattad" – kamerák előtt találkozott Piros és Barna Forrás: RTL II

Barna kiesése után végre volt alkalmuk személyesen találkozni.

"Én mindent hallottam, mindent láttam, és nem örültem neki. Azok után, amiket csináltál, meg mondtál és én visszanéztem, kint elég sok savat kaptam amúgy miattad. Úgyhogy mindent köszönök szépen. Jó arc vagy"

– mondta Piros Barnának, aki haragszik a srácra, de ettől függetlenül öleléssel váltak el egymástól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.