"Kimúltam" - megvadultak a rajongók Opitz Barbi legújabb fotójától

vadító szexi megvadult Opitz Barbi énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Opitz Barbi több dögös felvétetellel is elkápráztatta rajongóit: akadnak, akik szerelmet vallottak az énekesnő fotói alatt.

Opitz Barbi legutóbb azzal került reflektorfénybe, hogy karácsony előtt nyoma veszett. Az énekesnő édesanyja és testvére is kétségbeesve kereste Barbit, és sokan attól tartottak, hogy volt párja, a 19 éves Albert tartja fogva.

A lány szerencsére épségben előkerült, és bár a történtekről nem beszélt, a posztjai alapján úgy tűnik, minden rendben van vele.

A napokban több szexi fotóval is megörvendeztette a rajongóit: az egyik felvételen egy mellhangsúlyos, zöld ruhában pózol, a másikon pedig egy áttetsző, fekete szettben.

A fotók alatt csak úgy záporoznak a dicséretek, akad, aki ismerkedni szeretne Barbival, más pedig hercegnőmnek szólítja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.