Opitz Barbi barátja ellen nyomoz a rendőrség: ki is hallgatták

Forrás: https://www.instagram.com/opitz.barbara/ -
garázdaság Opitz Barbi nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy ijedtséget okozott az, ami Opitz Barbival történt: édesanyja kétségbeesett posztban osztotta meg azt, hogy lányát elrabolta 19 éves barátja. Kiderült, hogy nyomozás folyik a férfi ellen.

Egy nappal karácsony előtt érkezett a rémisztő hír, hogy eltűnt az ismert énekesnő, Opitz Barbi. A fiatal lány édesanyja a legnagyobb közösségi médiás platformon kért segítséget ismerőseitől, mivel úgy gondolta, hogy a gyermekét elrabolták. A fiatal lány végül másnap adott életjelet magáról, és azzal magyarázta "eltűnését", hogy barátja véletlenül magával vitte a telefonját, ő pedig aludt, ezért nem lehetett elérni.

Opitz Barbi barátja ellen nyomozás folyik Forrás: https://www.instagram.com/opitz.barbara/

A család állítja, hogy a 19 éves Albert erőszakos volt Barbival, miközben a fiú mindent tagad, de már egy ideje senki nem szólal meg az ügyről, ám az kiderült, hogy nyomozás folyik.

"Tájékoztatjuk, hogy a nyomozás folyamatban van, egy férfit hallgattunk ki gyanúsítottként garázdaság vétség gyanúja miatt" - tájékoztatta a Ripostot a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.