Rihanna az édesapja elől is titkolta terhességét: a férfi is a show-ból tudta meg a nagy hírt

Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Gregory Shamus -
halftime show terhesség Ronald Fenty Rihanna várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legnézettebb sporteseménye a Super Bowl, az amerikaifutball-bajnokság döntője, melyet nem csak a drukkerek követnek figyelemmel. A mérkőzés szünetében ugyanis a legnagyobb márkák különleges reklámfilmjeit vetítik, illetve minden évben egy-egy világsztár ad koncertet a félidőben.

Az idei Halftime Show, azaz a félidei show főszereplője a barbadosi énekesnő, Rihanna volt, aki nem csak produkciójával okozott meglepetést. Rihanna ugyanis a koncert során jelentette be, hogy ismét anyai örömök elé néz, és kilenc hónappal az első gyermeke megszületése után újra állapotos. A hírt családja előtt is titokban tartotta, édesapja pedig a nézőtéren ülve szembesült a terhespocakkal.

Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Gregory Shamus

Rihanna szerzett két jegyet édesapjának, Ronald Fentynek, de azt nem árulta el a férfinak, hogy azért szeretné, ha részt venne az eseményen, mert ott leplezi le a várandósságát. Rihanna édesapja így százmillió nézővel együtt tudta meg, hogy lánya a második gyermekét várja – írja a TMZ.

Rihanna félidei show-ját ide kattintva tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.