Elhagyja Budapestet Caramel és családja

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Caramel Szilágyi Szilvia költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Budapesti belvárosi lakásból költözik az agglomerációba egy családi házba Caramel és Szilágyi Szilvi. A fiatal édesanya egy követőjének számolt be, hol tart a költözésprojekt. 

"Ez annyira izgalmas és annyira váratlanul jött! Júniusban kezdjük a felújítást, és remélem, sulikezdésre már be is tudunk költözni. Közel maradunk Budapesthez, de agglomeráció" - idézi Szilvit a Blikk.

Fotó: Polyák Attila/Origo

„Imádok a belvárosban lakni, és ez mindig így marad! Már teljesen lemondtunk arról, hogy egyáltalán valaha lesz családi házunk... A férjem találta ezt a házat, csak spontán nézelődött. Elmentünk megnézni, és mindketten ugyanazt éreztük! Amikor beléptünk, teljesen elfogott minket ez a megmagyarázhatatlan érzés, amikor azt érzed, hogy otthon vagy. Anno a mostani lakásunkat is ilyen váratlanul találtuk meg. Egyáltalán nem kerestük. Lehet, igaz a mondás, hogy a jó dolgok sokszor váratlanul érkeznek az ember életébe! De eszméletlenül félek a költözéstől és attól, hogy az agglomerációban leszünk" – tette hozzá a kétgyermekes édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.