Szakemberhez vitték a csont és bőr Kelemen Annát

szakember Kelemen Anna sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csont és bőrre fogyott Kelemen Anna. Az egykori playmate azt állítja, tudja mit csinál, és neki tetszik az, amit a tükörben lát, ám azt nem tagadja, annak, hogy 43 kiló, lelki gyökerű egészségügyi okai is vannak. A szakember szerint Annának semmiképpen nem szabad tovább fogynia. 

"Amikor én leülök, akkor szúr a fenekem. Annyira jó érzés, hogy a seggcsontomban van egy érzésem, amilyen életemben nem volt" - nyilatkozta Anna a minap a Fókusznak. A műsor stábja elvitte Annát egy szakemberhez. Dr. Tóth Tamás obezitológus úgy látja, Kelemen Anna teste „többnyire jól működik", de intő jelek utalnak arra, hogy ha így folytatja, nem lesz jó vége a fogyókúrázásnak, ugyanis zsírtömege a normál tartomány alatt van.

A mérés alapján Anna izmosnak, de alultápláltnak számít.

Anna arról is beszélt, nem érzi, hogy felelős lenne azért, ha valaki őt követi: "Szerintem mióta közösségi média van, választás kérdése, hogy ki mit követ. El lehet dönteni, hogy mi a jobb: vékonynak lenni vagy túlsúlyosnak lenni" - jelentette ki. A nézői kommentek szerint azonban ez nem így van, közszereplőként nem kellene ilyen példát mutatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.