Schobert Larát már nem érdekli, ha bántják a szülei miatt

tv2 -
bántás Rubint Réka Schobert Lara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázsy Panna podcastjének vendége volt Schobert Lara és édesanyja, Rubint Réka. A műsorban szóba került az is, hogyan élte meg Lara, hogy ismertek a szülei, érezte-e ennek hátrányát vagy előnyét.

"Hátrányát nagyon nem látom már. Jó, lehet, hogy volt olyan év, amikor apa sokszor nehezítette meg a helyzetünket a kommunikációjával. Az talán kicsit nehezebb volt, de én igazából csak előnyét találom ma már. Én nem nagyon vagyok ez a palizós típus, csak engem szoktak megtalálni, talán ebben látom egy kicsi hátrányát, mert azt érzem néha a férfiaknál, hogy félnek megközelíteni. Mert én vagyok a Schobert Lara, és akkor atyaúristen! De igazából mindenben csak az előnyére lelek, mert sokkal több lehetőségem van. Én ezzel nem élek vissza, hogy ismert vagyok, inkább csak kihasználom. Mármint olyan szempontból, hogy ami elém kerül, azzal élek, és csinálom" - árulta el Lara. Hozzátette, az évek alatt megtanult nem foglalkozni a támadásokkal.

Schobert Larát már nem érdekli, ha bántják a szülei miatt tv2




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.