Ördög Nóra a legutóbbi bejegyzésében arról írt, hogy az utóbbi időben nem olyan egyszerű számára helytállni édesanyaként.

Hiába sikeres műsorvezető, Ördög Nóra megtanulta, hogy ez sok áldozattal jár, pláne család mellett. Szerencsésnek érzi, amiért gyermekei és férje is támogatják, ám sokszor szenved időhiánytól.

"Január óta forgatjuk a Séfek Séfe legújabb évadát. Hosszú forgatási napokkal, sokszor hétvégén.Nem én vagyok most az anyukák gyöngye. Kibillen az egyensúly, és még akkor is nehéz ez az időszak, ha imádom a munkámat, megértőek és jófejek a gyerekeim, és van egy szuper apukájuk, akinek nem tudok elég hálás lenni újra és újra és újra.

A szünnapok is tömve mindenfélével, millió feladat, elmaradt kötelesség, ezer felé a figyelmem. Na ezért szeretek elutazni a családdal, amikor csak lehet. Mert olyankor csak mi vagyunk. Tényleg kiszakadunk, és tényleg csak egymásra figyelünk. Így aztán, amikor február közepén volt 4 egybefüggő nap, amikor nem kellett kamera elé állnom, meg sem álltunk Wisláig, hogy magunkba szippantsunk egy kis telet. El nem tudom mondani, milyen jól esett" - vallotta be a műsorvezető, aki így is igyekszik megtartani az egyensúlyt a munkája és a magánélete között.