Ördög Nóra őszintén vallott: "Nem én vagyok most az anyukák gyöngye"

család nehézségek vallomás Ördög Nóra időbeosztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra a legutóbbi bejegyzésében arról írt, hogy az utóbbi időben nem olyan egyszerű számára helytállni édesanyaként.

Hiába sikeres műsorvezető, Ördög Nóra megtanulta, hogy ez sok áldozattal jár, pláne család mellett. Szerencsésnek érzi, amiért gyermekei és férje is támogatják, ám sokszor szenved időhiánytól.

A szünnapok is tömve mindenfélével, millió feladat, elmaradt kötelesség, ezer felé a figyelmem. Na ezért szeretek elutazni a családdal, amikor csak lehet. Mert olyankor csak mi vagyunk. Tényleg kiszakadunk, és tényleg csak egymásra figyelünk. Így aztán, amikor február közepén volt 4 egybefüggő nap, amikor nem kellett kamera elé állnom, meg sem álltunk Wisláig, hogy magunkba szippantsunk egy kis telet. El nem tudom mondani, milyen jól esett" - vallotta be a műsorvezető, aki így is igyekszik megtartani az egyensúlyt a munkája és a magánélete között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.