Oszter Sándor özvegye: "Lehetetlen mást szeretnem!"

Forrás: Facebook/Failoni Donatella -
udvarló szerelem Failoni Donatella Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Failoni Donatella elárulta, hogy bár vannak hódolói, ő csak elhunyt férjét, Oszter Sándort képes szeretni.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, Oszter Sándor 2021. október 29-én, a balatoni nyaralójukban, felesége karjában hunyta le örökre a szemét. Donatella azóta is nehezen viseli szeretett férje halálát, tavaly decemberben sokakat meg is ijesztett.

Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella olasz zongoraművész három napig feküdt a stroke osztályon Forrás: Facebook/Failoni Donatella

"Összezavarodtam egy kicsit, a gyász nagyon erős, vannak nehezebb és könnyebb napok, de a lányomnak és az unokámnak szüksége van rám. Igaz, ez már egy másik élet, meg kellett tanulnom nélküle élni. A hiánya sosem fog megszűnni, de már jól érzem magam. 77 éves vagyok, jól tartom magam és mai napig vannak hódolóim, de lehetetlen mást szeretnem! Ez egy zsigeri kapcsolat volt, még akkor is, ha nagyon nehéz ember volt az én szerelmem, Sándor" - idézi a zongoraművészt a Blikk.

"Szokták is mondani a barátok, hogy olyan nehéz ember volt, hogy miatta, ha eljön az én időm, Isten majd a jobbjára fog ültetni egy székre!" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.