Tóth Dávid újra szingli: "Nagyon vágyom már egy komoly kapcsolatra"

Forrás: artandlens.hu/Varady Nikolett -
szingli szerelem Tóth Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Decemberben rátalált a szerelem Tóth Dávidra, párjával már az esküvő is szóba került, ám most mégis külön utakon folytatják tovább. A 38 éves kajakos már nagyon vágyik egy komoly kapcsolatra. 

Tóth Dávid abban bízott, hogy a TV2 A Nagy Ő című műsorában megtalálja az igazit, de sajnos tévedett, ám ettől függetlenül nem adja fel. Úgy érzi, hogy 2023-ban biztosan megtalálja a társát.

Tóth Dávid újra szingli: "Nagyon vágyom már egy komoly kapcsolatra" Forrás: artandlens.hu/Varady Nikolett

"Nagyon vágyom már egy komoly kapcsolatra, de a tapasztalataim szerint a kor előrehaladtával egyre nehezebb az ismerkedés. A huszonévesekkel már nem találom a közös hangot, nekik általában más az életfelfogásuk, és nem feltétlenül szeretnének megállapodni. A velem egykorú, harmincon túli nők pedig már vagy elkeltek, foglaltak, vagy nem véletlenül vannak egyedül" – mondta a Story Magazinnak Dávid.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.