A Skorpió hétfőn legyen óvatos, mert valaki nagyon próbára teheti a türelmét. Napi horoszkóp következik hétfőre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)Egyedül akarsz megbirkózni egy olyan feladattal, amibe talán nálad járatosabbaknak is beletörött már a bicskája. Szép a nekibuzdulásod, de mégse szégyellj segítséget, tanácsot kérni, ha úgy alakul a helyzet.

 Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)  

Nagy változások zajlanak mostanában a munkahelyeden, de ez nem szabad, hogy elkeserítsen. Próbáljd meg a dolgok pozitív oldalát szemlélni, és azt felfedezni, hogy miben lehet ez neked éppen az előnyödre.

 Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)  

Ha állandóan tiltakozol az új feladatok ellen, akkor ne csodálkozz, hogy sokat veszítesz előnyös helyzetedből. A kegyvesztettség pedig rosszabb, mintha eleve háttérben volnál. Mondj igent!

Forrás: Shutterstock

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)Ma végre kihasználsz egy adódó lehetőséget, ami mellett mindeddig elmentél. Talán, mert nem érezted magad eléggé motiváltnak, vagy mert fenntartásaid voltak miatta. Most már félre tudod tenni a felesleges aggodalmaidat.

 Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)  

Rokoni kapcsolataidban adódhatnak problémák. Hiába, hogy nem igazán érzed magát illetékesnek, mégis rád hárulhat ma a hálátlan feladat, hogy egyensúlyt teremts, hogy igazságot tegyél. Hálára, köszönetre ne számíts!

 Halak horoszkóp (02.19-03.20.)  

Új ambícióid vannak, és ha nem hagyod, hogy az energiáid elfecsérlődjenek, akkor sikerre is viheted őket. Kérj támogatást jó angyalaidtól. Már a hit, amivel hozzájuk fordulsz, erősít téged.

Az összes jegy napi horoszkópját ide kattintva olvashatod el.